Privacy Policy

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Matematikksenteret samler inn og bruker personopplysninger fra Abelkonkurransen.

Ved å registrere deg i Abelkonkurransen samtykker du til at data behandles som beskrevet i personvernerklæringen.

Ansvar 

Matematikksenteret leverer et system for gjennomføring av Abelkonkurransen, og er dermed behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger. Å delta i Abelkonkurransen er som å delta i hvilken som helst konkurranse på nett, og alle våre forpliktelser med hensyn til å ivareta EUs regelverk om personvern, reguleres i denne personvernerklæringen. Det betyr at det ikke er noe behov for å inngå en databehandleravtale. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Firmaet Bouvet AS er vår totalleverandør for utvikling, drift og vedlikehold av nettstedet.

Opplysninger som samles inn, lagres på servere som driftes av NTNU IT. Disse personopplysningene vil ikke overføres til andre virksomheter. Personopplysninger lagres frem til nødvendig statistikk og rapporteringer er gjennomført.

Informasjonskapsler 

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som matematikksenteret.no. Matematikksenteret bruker ikke cookies til å generere statistikk på oppgaver.abelkonkurransen.no. Vi kan dermed ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson. 

Ønsker du å slette informasjonskapslene eller sørg for at det ikke blir lagret flere, kan du endre innstillingene i nettleseren din. 

Slik kan du slette informasjonskapsler:
Google Chrome 
Hvordan slette eller hindre informasjonskapsler i Chrome

Internet Explorer 
Hvordan slette eller hindre informasjonskapsler i Internet Explorer 11
Hvordan slette eller hindre informasjonskapsler i Internet Explorer 9 og 10
Hvordan slette eller hindre informasjonskapsler i Internet Explorer 8

Mozilla Firefox 
Hvordan slette eller hindre informasjonskapsler i Mozilla Firefox

Safari 
Hvordan slette eller hindre informasjonskapsler i Safari
 

Videoavspilling

Matematikksenteret bruker hovedsakelig videoavspillertjenesten Vimeo på sine sider, men det forekommer også at vi bruker Youtube. Både Vimeo og Youtube samler inn data når du spiller av en video. Dataene brukes til å finne ut hvem og hvor lenge videoene blir brukt.

E-post til Matematikksenteret 

Vi lagrer av og til opplysninger når det sender epost til våre ansatte.  

Henvendelser som sendes direkte via e-post blir ikke kryptert. Vi oppfordrer deg derfor til å unngå å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Påloggingssystem

Formålet med registreringen er å gi nødvendig informasjon for korrekt registrering og administrasjon av deltakere.

Dette blir registrert:

  • Navn (fornavn, etternavn)
  • Mobilnummer
  • Epostadresse
  • Fødselsdato
  • Kjønn
  • Trinn (vg1, vg2, vg3, annet)
  • Språk (bokmål, nynorsk, engelsk)
  • Skolens navn
  • Kontaktperson ved skolen

Behandlingsgrunnlag følger av Personvernforordningen 6 (1) b) behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale som den registrerte er part i, eller for å gjennomføre tiltak på den registrertes anmodning før en avtaleinngåelse.